Litheko tsa VoIP li sebetsa joang?

A collection of data related to Russia's statistics.
Post Reply
babyrazia115

Litheko tsa VoIP li sebetsa joang?

Post by babyrazia115 »

Joalo ka ha u se u hlokometse, karolo e molemohali ea ho sebelisa theknoloji ea mohala oa VoIP ke phokotso ea litšenyehelo tsa moruo oa lik'hamphani. Karolo ena e bohlokoa haholo hobane hore khoebo ea hau e atlehe 'marakeng oa tlholisano le ho etsa phaello, ho bohlokoa ho ela hloko litšenyehelo tseo u nang le tsona ka linako tsohle, 'me neng kapa neng ha ho khonahala, batla tharollo e ka li fokotsang ka hohle kamoo ho ka khonehang. .

Ho na le likhetho tse 'maloa tse fumanehang e le hore u ka khetha se molemong oa k'hamphani ea hau, ho kenyeletsoa liphutheloana tse boletsoeng esale pele kapa liphutheloana tsa motho ka motsotso, tse tiisang theko e tlase le ho feta. Phapang pakeng tsa merero ke haholo-holo palo ea mehala e ka etsoang ka nako e le 'ngoe le theko.

'Me kahoo, khoeli le khoeli, moralo oa hau oa nchafatsoa. 'Me haeba ho Lethathamo le Nepahetseng la Linomoro Tsa Mohala ka etsahala hore u sebelise metsotso eohle ka har'a sephutheloana sa hau mme u hloka tse ling, u ka reka likalimo tse fapaneng. 'Me ntho e molemo ka ho fetisisa ke hore likoloto tsena tse eketsehileng ha li felloe ke nako.

Ka VoIP, litefiso li hlahisoa ho latela metsotso ea mohala, ke hore, lisente / motsotso. Mona Brazil re na le bonyane nako ea ho letsetsa bakeng sa litheko tse tlase e leng halofo ea motsotso. Sena se bolela hore le haeba moqoqo o nka metsotsoana e ka tlaase ho 30, o tla lefisoa chelete e tlaase ka ho fetisisa e ka khonehang, e lekanang le halofo ea tefo ea motsotso o le mong.

E bonahala e ferekanya, na? Empa u se ke oa tšoenyeha, a re u fe mohlala e le hore u ka utloisisa hamolemo.

Ho nolofatsa, ha re nke hore motsotso o mong le o mong oa mohala, tefiso ke lisente tse R$0.10. Le hore mohala oa hau o nkile metsotsoana e 20 feela.

Mohala oa hau o tla ipapisa le molao o fokolang oa nako ea metsotsoana e 30.
Haeba motsotso oa mohala o bitsa R$0.10 cents, 'me mohala oa hau o tla nkoa e le halofo ea motsotso (metsotsoana e 30), chelete e lefisitsoeng e tla ba halofo ea theko, ke hore, R$0.05 cents.
Ka mantsoe a mang, mohala ona o tla lefisoa ka sekhahla se tlase, joalo ka mohala ofe kapa ofe o nkang metsotsoana e 30 kapa ka tlase ho moo.
Post Reply