High Touch Sales Model: Mokhoa oa ho thabisa moreki oa hau?

A collection of data related to Russia's statistics.
Post Reply
babyrazia115

High Touch Sales Model: Mokhoa oa ho thabisa moreki oa hau?

Post by babyrazia115 »

Mokhoa o tloaelehileng oa thekiso o ntse o sebelisoa haholo ke mefuta e fapaneng ea khoebo. Sehloohong sena u tla hopola le ho ithuta malebela a ho etsa hore u atlehe haholoanyane.

Ho rekisoa ha high touch ke eng?
Ho rekisa ka holimo ke seo re se tsebang e le thekiso ea setso, ke hore, moreki o lula a kopana le morekisi / moeletsi ho fihlela thekiso e koaloa.

Mokhoa ona oa thekiso o ka etsahala ka litsela tse fapaneng, esita le ka tšebeletso ea marang-rang, empa ka bokhutšoanyane litsela tse tloaelehileng ke ka mohala le sefahleho.

Leano le holimo la thekiso le amahanngoa le ho bapatsa ka ntle ho naha, e leng Lintlha tsa mose ho maoatle ho bapatsa ka kotloloho ka sepheo sa ho fana ka sehlahisoa ka kotloloho ho moreki 'me hajoale e atile haholo lekaleng la B2B (khoebo ho isa khoebong).

Bamameli ba shebiloeng ka mokhoa o phahameng oa thekiso ea ho ama
Ho buisana le bamameli ba nepahetseng ho bohlokoa ho feta hore sehlopha sa hau se tiisehe 'me se fetole se lebisang thekisong khafetsa le ka potlako.

Mona ho ka nkuoa mehato ea ho itšireletsa, 'me e lokela ho nkuoa: ho ikopanya ka kotloloho ho lokela ho etsahala feela le batho bao u ba lebileng e le hore e se ke ea hlasela le ho se phutholohe ho moreki.

Haeba bamameli ba fosahetseng ba qala ho fumana puisano e tobileng ho tsoa sehlopheng sa hau, ho ka etsahala hore k'hamphani ea hau e be le botumo bo sa thabiseng haholo 'marakeng.

Kahoo keletso ke: tseba bamameli ba hau hantle 'me u itloaetse ho bapatsa ka bolokolohi bakeng sa baetapele ba tšoanelehang ba hlileng ba thahasellang tharollo ea hau.
Post Reply